Little Blue's Australiska terriers

Blogg

Livet i coronatider!

På ett sätt och vis är det rätt samma som vanligt, här ute på vishan händer inte så mycket! 
Däremot märker vi på hundpromenaderna att det är mindre folk ute i rörelse... vi möter ingen trots sol och vackert väder.

I lördags skulle en av mina systrar till IKEA för att köpa kök så jag tänkte att det var ett utmärkt tillfälle för hundarna  med miljöombyte. I vanliga fall brukar vi åka till till en stad och gå en gång i veckan så hundarna får miljöombyte...  Men i dessa coronatider har vi helt enkelt undvikit det. Vi åkte således med till IKEA och parkerade bilen längst bort på parkeringen där det finns en liten kulle med några träd....  så där gick vi först i 20 minuter och hundarna fick undersöka varje liten vrå... sen sattes de in i bilen med bagageluckan öppen och så studerade vi folk i 2 timmar. Detta tyckte hundarna var roligt/spännande och efteråt var de sååå trötta!   De såg fler främmande människor där på parkeringen på några timmar än de gjort på 6 veckor!

 

Annars tillbringar vi mycket tid ute i trädgården nu när vädret är så fint. Vi tar en dag i taget, försöker hitta roliga saker att göra. Jag har gjort en snufflemat till hundarna och den är väldigt uppskattad! 

Jag tänkte försöka hinna skriva ett inlägg om saker att göra när man är hemma med hundarna/ hunden i dessa coronatider! :) 

Ha det bra!


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S