Little Blue's Australiska terriers

Blogg

Mars är snart slut

Och läget i världen är just nu väldigt ovisst. Jag vet att jag har en del valpköpare som är riskgrupper och jag hoppas ni håller er säkra! 
vi hade planerat att åka och para i Finland, men som läget nu är, så får vi skjuta på det helt enkelt. Märta kommer att paras i nästa löp som borde vara i augusti/september om hon följer sin kurva. Hanen har fått en superfin kull i Norge och vi är väldigt pepp på vad Vallu/Märta ger oss för någonting. Jenni som fött upp honom, har tycker jag, fått fram "min" typ av aussie, sund, glad trevlig och snygg. Stabil, och med stomme.

Världsläget är som sagt just nu ovisst och  livet trillar på ändå....

 

Jag planerar in en kennelträff i augusti/september också, kanske oktober, det beror lite på när jag kan och hur allt ser ut.
Det kommer att vara en hälsodag där fokus kommer att ligga på tänder och munhälsa men även , hur man kan träna hemma för att hunden ska bygga muskler på rätt sätt. Lätta övningar som bygger hundens muskler och ert samarbete. Lunch och fika serveras och jag hoppas på en trevlig dag! 

Planerna är inte helt fasta än, men vi hoppas att många kan komma, och kommer ut med mer information så snart allt är klart! 

 

Jag ska försöka uppdatera mer här i bloggen, men tiden har inte riktigt funnits! :) 

Ha det bra alla!


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S