Little Blue's Australiska terriers

Blogg

Februari

Och livet går vidare.

Det är konstigt det här med saknad....  Samtidigt som livet går vidare och samtidigt som jag vet att Izaac levde både ett långt och ett fullt liv, så saknar jag honom, det är i de små sakerna, som när jag ska ropa in hundarna från trädgården, eller ge dem mat eller koppla dem.... Eller när någon pratar om sin gamla hund. Då skär det lite i mitt hjärta.

Olga mår bra och de rapporter jag får är härliga charmiga hundar, och det känns bra! :)

Jag vet att några som följer denna blogg väntar ivrigt på kullnyheter. Så här kommer det: Märta som vi planerar att para ska kolla ögon och knän nu i februari och sen är det en väntan på löp, och vi får se om det blir i vår eller senare. Väntan är ju, en del av att föda upp hundar. Och när man väntar valp kan det vara olidigt. Samtidigt som tikarna ibland tycks känna på sig detta och skjuta upp löpet flera månader.... Värst var när vi väntade på en valp när Theo sen kom. Då sköt den ömma modern upp löpet nästan 5 månader....

Så vi väntar.

Så medan vi gör det, så går ju livet vidare. Theo ska ställas i Östergötlands Vackraste Veteran 29 februrari och  i april gör Olga sin första inofficiella utställning.

Olga och jag gick kurs igår i aktivering och först var det lite för mycket intryck för Olga, men efter en rastningstur ute, så  var hon på banan och väldigt focuserad. Superkul att ha en så trygg liten tjej! 

 

Ja det var en liten uppdatering här ifrån! 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S