Little Blue's Australiska terriers

Blogg

Dygn 42 och lite tankar kring saker.

38600275_2469672139724731_8162939418856914944_n

Allt börjar falla på plats och jag glädjer mig oändligt till denna kull. Helt oplanerad, men, kommer att vara högt älskad!
När vi ultraljudade sa veterinären att jo det är valpar. Och jag sa: "Ja, jag får ta hand om dem, det är ju det jag gör, föder upp hundar"

Och jag kanske inte precis sa det jublande, det ska erkännas. Men nu har det gått många dagar och glädjen inför att ha valpar har växt ikapp, och om Ruts mage.
Hon är inte jättestor och själv tror jag på 4 valpar.

Men är det inte fantastiskt hur planer går åt skogen men blir bra ändå?

Att man planerar och planerar tills ögonen går i kors, och trots det, trots att man planerar och styr, så blir det något helt annat.

 

Man kan tycka att jag borde vant mig vid det, vid livet, men jag är väl en evig optimist och  fortsätter trots att livet gång på gång gör på detta vis, att planera.
38516077_2470038769688068_7937519211377590272_n

Jag kan lätt säga att denna valpkull, nu, är minst lika välkommen som de andra varit. Jag har minst lika mycket förväntan och glädje inför att möta de små liven om 2,5 veckor, som de andra kullarna! 

För att ta hand om valpkullar, ja det är ju det jag gör. Det är ju min hobby och det är helt underbart!
Jag kan inte låta bli att klappa Rut på magen och viska i hennes öra frågan: hur många tror du det blir?
Jag kan inte låta bli att smeka hennes lena öron och tacka henne för allt hon ger.
Jag kan inte låta bli att pussa hennes fuktiga nos och tala om för henne hur mycket jag älskar henne och att hon är den bästa hunden i hela världen! (detta är något jag gör med alla mina hundar, minst en gång om dagen, talar jag om för dem hur fantastiska de är, hur duktiga de är och hur tacksam jag är för att just du kom in i mitt liv.)

Som synes på bilden ocan har jag börjat inhandla lite grejor till valparna!   Dessa leksaker skall hängas upp i deras gym och över valphagen. 

Sen har vi valt foder och det blir: Happy Dog. Rut äter med glädje fodret och det känns sköt att jag kan kryssa den boxen på förberedelse listan. 

Nu vill Rut ha ett litet mellanmål, och som alltid med dräktiga tikar: hennes vilja är min lag.


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S