Little Blue's Australiska terriers

Blogg

Dygn 37

Rut mår väldigt bra i sin dräktighet, hon är en tik som trivs med det.

Hon blir lite av en diva, antagligen för att hon vet att just under denna period, så stöttar jag henne i allt och handmatar vid behov.

Hjördis är också väldigt stöttande av sin mor. Hon pysslar och tvättar och ligger nära. Hon känner att något är annorlunda.

Jag måste bara ta en liten paus från dräktighet och valpingsprat och säga hur otroligt kul det är med Hjördis, sedan senaste löpet har denna tjej mognat otroligt mycket, självförtoendet och hjärnan är på plats, hon lyssnar och har verkligen hittat sin plats i livet.

Det är superkul att se hundar mogna på detta vis och klarar hon hälsotesten i augusti så kan vi börja planera kull för henne under 2019, för jag är övertygad om att hon kommer vara en underbar mor.

38064083_2455121304513148_5609676271572221952_n

Åter till den dräktighet och kommande valpkull vi har nu. 

På grund av orsaker jag själv inte kunnat påverka har jag inte essentails som huvudfoder. Jag har varit i kontakt med huvudkontoret i Danmark och saken är utredd och de var mycket proffsiga och serviceminded.

Men just nu har jag fortfarande inte bestämt mig för om jag ska fortsätta med dem och har kontaktat olika foder företag för att se vad de erbjuder.
Jag hoppas jag under veckan får tag på ett foder som jag tycker är bra och som jag känner mig trygg med att skicka med valpköpare hem.
Problemet med att jag bor ute på vishan är att det inte är många ställen som har den mat jag erfodrar.
Då är det bra med internet! 
När jag valt foder, kommer jag också att skriva vilket! :) Rut är kräsen och vi har provat meradog, vuxenfodret gick inte alls och valpfodret i två dagar, idag ville hon inte ha det! ;)

Jag har sett över mitt föråd med vetbeds (de filtar som jag har i valplådan) och det är stabilt.

Jag har bestämt när jag ska till IKEA och handla leksaker, frottétvättlappar och så.

Så mycket av det praktiska börjar falla på plats.

Rut tycker värmen är lite jobbig och ligger gärna ute på betongplattorna där det är svalt och gott om magen. Badar gör hon dock helst inte 

Jag ser fram emot att få valpar igen och höstvalpar, blir en helt ny erfarenhet! :)
Är du intresserad av valp, tveka inte att kontakta oss, antigen via kontaktformuläret på sidan, eller så via mail: ylvahedin@hotmail.com


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S