Little Blue's Australiska terriers

Blogg

Lycka och förväntan.

Indyrutor ultraljud

Lyckan när veterinären på två sekunder såg första fosterblåsan i Ruts mage kan knappast beskrivas. Jag har varit nervös och inte vågat hoppats, men denna gång, ja då stämde alla tecken. Rut är dräktig och det är puppisar i magen.

Antalet är svårt att säga, och hon, veterinären, tittade inte så noga, eftersom det är så lätt att se fel.

4 års arbete ligger bakom denna kombination och lyckan över dräktigheten är stor här hemma.

Rut mår bra, lite morgontrött och inte så hungrig förns fram emot lunch.

DSC_0034

Nu kan vi koncentrera oss på Rut och hennes mage, uppdateringar kommer både här och på FB! :D


Intet är som väntans tider...

Ja, nu börjar det dra ihop sig till ultraljud, Rut visar alla tecken på att vara dräktig, och det känns förhoppningsfullt.

 

Efter förra gångens lur, vågar jag dock inte säga något innan ultraljudet är gjort! 

 

Återkommer när vi vet mer!


God fortsättning och valpplaner!

Jag hoppas ni alla har haft härliga jul och nyårshelger!

Här började julpyntningen med att Rut började löpa och parning skedde i nyårshelgen. Stackars Carin som fick offra sitt nyår för att åka på kärlekstripp till Ödeshög. Nå både hundarna och vi hade det trevligt.

Jag ska erkänna att jag är nervös denna gång, blir hon dräktig?!? Jag kommer göra ultraljud i slutet av januari för att få bekräftelse på om hon är dräktig eller ej.

Rut själv är glad, och hungrig och äter gärna det Theo inte vill äta. Ja, för Theo känner sig snuvad på konfekten och äter inte särskilt bra, han gör sina trevande försök men får ett bett över nosen varje gång... Att han inte ger sig, är förvånansvärt och envis som en terrier har fått sig ytterligare ett ansikte.

Detta är lite av ett nytt beteende hos Rut, hungern och att äta upp andras mat, det händer lixom inte. Så vi är försiktigt positiva! 

 

Och om ni står på min väntlista och INTE fått något sms, är det för min lista med era nummer försvann då min telefon gick sönder, så läser ni detta och fortfarande är intresserad av en valp, tveka inte att skicka ett sms till: 070-439 76 32.

 

Jag kommer uppdatera bloggen med hur allt går!

Indyrutor 2